Visie en Missie
Ontwerpen met oog voor de toekomst

Van een ruwe schets van een gebouw naar een mooi huis dat naadloos past in de omgeving, aansluit bij de historie van de buurt én voldoet aan de wensen van de bewoners: die match zoeken we bij AVEM Architecten altijd. Bovendien hebben we een scherp oog voor nieuwe technieken, exploitatie, onderhoud en levensduur. Duurzaamheid is voor ons een sleutelbegrip. Wij vinden het de verantwoordelijk- heid van architecten om de omgeving te verduurzamen. Die visie zie je terug in onze integrale ontwerpmethode - vanaf de eerste schets tot ver na de oplevering.

Eigenzinnig

AVEM Architecten is een eigenzinnig architectenbureau. Voor ons houdt het niet op bij het ontwerp en de uiteindelijke oplevering van de woning. Wij begeleiden onze klanten intensief gedurende het hele bouwproces. Startpunt is het wensenplaatje van de klant. Die ideeën werken we bouwkundig uit, waarbij we nadrukkelijk letten op de details. Omdat we onze plannen altijd in 3D uitwerken (BIM) kan de toekomstige bewoner al in de ontwerpfase virtueel door de woning lopen. Dat praat ook een stuk makkelijker - het ontwerp komt als het ware tot leven!

architect heerhugowaard, architect niedorp, architect harenkarspel, architect alkmaar, architect schagen, architect zijpe, architect wieringermeer, architect anna paulowna, architect opmeer, architect koggenland, architect den helder, architect schermer, architect beemster, architect hollands kroon, architect wervershoof, architect andijk, architect stede broec, architect enkhuizen, architect heiloo,

Patrick van Emmerik
architect AVEM Architecten