Werkwijze
AVEM Architecten werkt de afgelopen jaren op tal van locaties met veel succes aan een grote verscheidenheid aan zowel traditionele als experimentele projecten.
AVEM Architecten kan de opdrachtgever het gehele bouwproces begeleiden, van schetsontwerp tot oplevering.
Gedurende het ontwerpproces is het van essentieel belang, dat er een intensief overleg is tussen de opdrachtgever en de architect.
Elke opdrachtgever heeft ideeƫn over het eindresultaat.
Misschien niet concreet of vastomlijnd, maar er is altijd een basisgevoel dat de architect eerst moet blootleggen.
AVEM Architecten praat, vertaalt en maakt dit basisgevoel voor u concreet, zowel in tekeningen als 3d impressies.
Samen zoeken wij voor u naar een optimaal resultaat op het gebied van programma van eisen, de door u gewenste uitstraling en de financiƫle mogelijkheden.
Bij AVEM Architecten staat een gedegen bouwkundige uitwerking hoog in het vaandel, waarbij details de kwaliteit bepalen.
Hierom hebben wij gekozen alle projecten uit te voeren in BIM. De ontwerp praktijk van AVEM Architecten is met de komst van het Bouw Informatie Model (BIM) een nieuw tijdperk ingegaan. Dankzij BIM kunnen gebouwen sneller en kostenefficienter ontwikkeld worden. Fouten en faalkosten worden teruggebracht, aannemers kunnen materiaal besparen en ook niet-deskundige opdrachtgevers krijgen al vanaf de eerste schets een beter begrip van het toekomstige gebouw.

AVEM Architecten is in staat voortvarend en flexibel projecten uit te voeren van gering tot omvangrijk formaat.
Indien een nieuwe opdracht meer capaciteit vergt, gaan wij een nauwe samenwerking aan met professionele bureaus, waarmee een goede relatie is opgebouwd.
Voor AVEM is samenwerking een bewuste keuze.
Het werkt inspirerend, doordat er een constante instroom en uitwisseling is van nieuwe kennis.
Tevens zorgt deze flexibele schil voor maatwerk voor de opdrachtgever en garandeert de bouwkundige kwaliteit van het project onafhankelijk van de schaalgrootte.

Projectmanagement en -aansturing blijven in handen van AVEM Architecten.
Geen tussenpersonen, dus direct contact, korte lijnen en snel schakelen.
architect, architektenburo, architectenbureau, bouwtekeningen, vergunningaanvraag, bouwvergunning, bouwaanvraagtekening, schetsontwerp, bouwen, verbouwen, ontwerptekening, kostenraming, technische omschrijving, constructietekening, advies, bouwtekening, duurzaamheid