verbouw tennishal IJmuiden tot speelparadijs

onderzoek afgerond



AVEM Architecten is gevraagd om de bestaande tennishal in IJmuiden te verbouwen tot kinderparadijs.
Het tenniscentrum is helaas niet meer rendabel gebleken.
Het pand is op redelijk eenvoudige wijze om te bouwen tot kinderspeelparadijs. Een ruimte voor kinderen om te bewegen in plaats van te internetten en te gamen.
Het pand zal een metamorfose ondergaan om weer aan de eisen van deze tijd te voldoen. Het dak zal worden vernieuwd, het metselwerk worden hersteld. De voorgevel zal worden voorzien van een nieuwe luifel met entreeportaal. De bestaande horeca zal worden gehandhaafd en buiten zal er nog een buitenterras worden gecreƫerd.
Op de plek waar de buitentennisbanen zijn gelegen zal een parkeerterrein worden gesitueerd. In totaal kunnen er dan 121 parkeerplaatsen worden gemaakt.
Helaas zal dit plan niet verder worden uitgewerkt. Het aantal parkeerplaatsen voldoet niet aan de parkeernota, zoals door de gemeente wordt aangehouden.


verbouw, speelpaleis, kinderspeelparadijs, IJmuiden, architect, verbouw, tennis, tennishal











Gerelateerde projecten: